Lainaa 10 - 70 000 euroa!

Ei enää jonottamista pankeissa!

Ei enää paperitöitä!

Lainaa 10 - 70 000 euroa!

Ei enää jonottamista pankeissa!

Ei enää paperitöitä!

Näin Lainakassa.fi toimii

U

Etsi pankki

Selaa sivua alaspäin
ja etsi haluamasi pankki!

Siirry pankkiin

Klikkaa pankin sivuille
kohdasta ’hae lainaa jo tänään’.

h

Lainahakemus

Täytä nopea ja helppo
lainahakemus pankin sivuilla!

N

Rahat tilillä!

Positiivisen luottopäätöksen
jälkeen rahat tilillä!

Kaikki pankki- ja rahoitusalan palveluntarjoajat!

Laina - Lainaa rahaa - Lainaus - Pikavippi - Vippi - Lainaa 10 - 70 000 euroa!Lainakassa.fi on suomalainen ja ilmainen palvelu, joka helpottaa kuluttajia löytämään helposti kaikki pankki- ja rahoitusalan palveluntarjoajat joilta voi lainata 10 – 70 000 euroa ilman vakuuksia.

Suosituimmat pankit tänään 22.3.2019 Lainakassa.fi -palvelussa:

Aasa

Yllättikö rahantarve tai kaipaatko rahoitusta suunnitelmillesi?

Aasa tarjoaa lainaa 2000-10.000 euroa ilman vakuuksia.

Laina maksetaan takaisin kuukausierissä 6 - 60 kk:n kuluessa, ja lainanhaku sujuu vaivattomasti ja nopeasti netissä. Saat lainasopimuksen allekirjoitettavaksi joko postitse tai sähköpostitse, ja voit halutessasi allekirjoittaa TUPAS-tunnuksilla. Laina maksetaan tilillesi, kun sopimus on allekirjoitettu.

Aasa tarjoaa asiakkailleen myös omat sivut, jonka avulla voit hallinnoida ja tarkastella lainojasi!

Hae lainaa jo tänään

Ainalaina

Tiesitkö että voit helposti ja riskittömästi hakea maksuttoman luottopäätöksen Ainalainalta?

Ainalaina myöntää 2000€ luottorajan yli 21-vuotiaille. Sinä itse päätät mihin lainan käytät, kuinka paljon rahaa nostat ja minkäkokoisissa erissä. Saat myös itse määrätä laskun eräpäivän. Lyhennys on vähintään puolet avoimesta kokonaissummasta sisältäen lainapääoman, korot ja kulut.

Maksat aina vasta, kun nostat tililuotolta rahaa, joten luottopäätöksen voit hakea vaikka heti ja päättää lainan käytöstä myöhemmin.

Hae lainaa jo tänään

Autoluotto

Kaipaatko vakuudetonta autolainaa?

Autoluotto.fi on palvelu niille, jotka haluavat löytää vakuudetonta autolainaa netistä. Hakemuksesi käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tilillesi parhaimmillaan saman päivän aikana. Autoluotto.fin kautta hakiessasi säästät huomattavasti koroissa, sillä kilpailutamme kaiken suuruiset lainat puolestasi ja tarjoamme sinulle aina edullisinta vaihtoehtoa.

Hae rohkeasti - hakemuksen tekeminen on täysin ilmaista!

Hae lainaa jo tänään

Aktiivilaina

Aktiivilaina.fi voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa 500–50 000 €. Tavoitat yhdellä lainahakemuksella maan kattavimman kumppaniverkoston. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa, vaivatonta sekä tietysti maksutonta!

 • Valitse lainan määrä ja täytä tietosi
 • Etsimme sinulle sopivimman ja edullisimman lainan yli 15 lainaajalta
 • Kun laina on myönnetty, saat rahat suoraan tilillesi, yleensä kolmen päivän sisällä

Hae lainaa jo tänään

Arkadia Rahoitus

Etsitkö lainaa tai mietitkö lainojesi yhdistämistä?

Arkadia Rahoitus on maksuton palvelu joka auttaa sinua lainanhaussa. Lähetät yhden hakemuksen ja saat lainanvälittäjän auttamaan sinua sopivimman lainan valitsemisessa yli 10 pankilta. Tällä tavoin voit valita itsellesi parhaan lainan.

 • Katso mihin hintaan saat lainaa - ilman riskiä
 • Voit hakea lainaa 500 - 50.000 euron väliltä
 • Valitse useamman lainatarjouksen joukosta paras
 • Rahat maksetaan tilille normaalisti 1 - 3 päivän sisällä

Hae lainaa jo tänään

Avenuelaina

Ei ole mitään ärsyttävämpää kuin matala tilin saldo. Usein se on vain väliaikaista ja laina voi auttaa sinut nopeasti takaisin raiteille.

Me olemme keränneet maan parhaimmat luotonantajat parhaimmilla lainoilla sekä lainaehdoilla. Sinun tulee ainoastaan täyttää tietosi – ja me kilpailutamme lainan puolestasi – helppoa sekä yksinkertaista!

Kun jopa 25 lainanantajaa käsittelee hakemuksesi, sinulla on huomattavasti paremmat mahdollisuudet:

 • 1. Saada hyväksytty laina
 • 2. Saada edullinen laina
 • 3. Löytää sinulle parhaiten sopiva lainatarjous

Lainaesimerkki: 10 000 € 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 958 € eli 233 €/kk.

Hae lainaa jo tänään

Bank Norwegian

Kulutusluottoa Bank Norwegianilta.

Lainaa nopeasti ilman vakuuksia 1000 - 60.000 euroa käyttöösi - mihin itse haluat. Hae nyt ja saat vastauksen välittömästi. Lainoillemme ja luotoillemme ei vaadita vakuutta emmekä kysy, mihin rahat käytetään. Saat heti lainatarjouksen ja koko hakemusprosessin voit tehdä internetissä tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla.

Jotta sinulle myönnettäisiin Bank Norwegianin laina ilman vakuuksia, on seuraavien minimivaatimusten täytyttävä:

 • Ei maksuhäiriöitä
 • Vähintään 23 vuoden ikä
 • Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta

Näiden vaatimusten lisäksi teemme luottokelpoisuuskartoituksen ennen kuin voimme antaa lainatarjouksen. Korko on henkilökohtainen (alkaen 8,99%).

Hae lainaa jo tänään

Bigbank


Sopivaa, turvallista ja nopeaa lainaa – Bigbank auttaa!

Täytä Bigbankin lainahakemus jo tänään verkossa, ja rahat ovat käytössäsi jopa saman päivän aikana!

Bigbankin nopeudesta huolimatta lainojen korko alkaa 4,68 prosentista, ja laina on juuri sinulle sopivan kokoinen: 1 000 - 50 000 €. Nyt myös kätevä autolaina edullisesti. Laina joustaa myös elämäntilanteesi mukaan: voit maksaa lainan nopeammin tai pienemmissä erissä – juuri sinun elämäntilanteesi mukaan.
Bigbank tarjoaa lainoihin myös täyden tyytyväisyystakuuden, mikä tarkoittaa sitä, että voit maksutta palauttaa koko luoton ilman kuluja, mikäli tulet toisiin ajatuksiin.

Muista että Bigbank tarjoaa aina alimman mahdollisen koron kun haet suoraan.

Esimerkkilaskelma: Kun lainasumma on 9 000 €, sopimusaika 6 vuotta ja korko 8,9 %, niin kuukausierä on 167 €. Sopimusmaksu 261 €, tilinhoitomaksu 5 €/kk ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko (APR) 11,7 %. Lainan korko määräytyy henkilökohtaisesti, tarkat tiedot löytyvät lainatarjouksesta.
.
Hae lainaa jo tänään

Bondora

Raha-asiat ovat henkilökohtaisia

Me emme kysy mihin tarvitset rahaa, kuten muut rahoitusalan palveluntarjoajat. Voit käyttää meidän 500 – 10 000 € henkilökohtaisia lainojasi kotisi remontoimiseen, matkustamiseen, auton hankintaan tai korjaukseen, muista lainoista eroon pääsemiseen.

Täytä lainahakemus ja saat nopeasti päätöksen:

 • Saat välittömästi henkilökohtaisen lainatarjouksen
 • Voit valita sopivan kuukausierän

HUOM! Ei vakuuksia, edulliset lainakorot sen sijaan!

3 505 € laina 5 vuodeksi maksaa 84,98 € kuukaudessa. Tyypillinen vuosittainen korkotaso on 20,99 %. 5 vuoden ajalta maksettavaksesi tuleva kokonaissumma on 5 304,02 €, joka sisältää 893,22 € korkomaksuja (9,32 % kiinteällä korkoprosentilla) ja 700,8 euron vuosittaisen hallinnointimaksun. Lisäksi veloitamme 205 € sopimusmaksun maksettuasi lainasi takaisin. 5 vuoden jälkeen kokonaisveloituksesi tulee 1 799,02 € jos lainaamasi summa on 3 505 €. Tarjoamme korkoprosentti vaihtelee lainoittain, minkä vuoksi pyydämme sinua lukemaan huolella palvelumme ehdot ja edellytykset. Voit myös konsultoida asiantuntijaamme tarvittaessa.

Hae lainaa jo tänään

BusinessCredit

BusinessCredit on J.W.-Yhtiöt Oy:n tarjoama yrityslaina pienyrityksille.

Palvelun kautta on mahdollista hakea 1000 - 100 000 euron lainaa yritykselle.

Laina-aika on 3 - 12 kuukautta.

BusinessCreditin yrityslaina on selkeästi hinnoiteltu, sillä kulut koostuvat pelkästä toimitusmaksusta. Kulut näet helposti BusinessCreditin sivustolta löytyvän laskurin avulla. Toimitusmaksun lisäksi lainoihin ei tule muita kuluja.

BusinessCredit edellyttää yksityishenkilön omavelkaisen takauksen. 20 000 euron lainaan asti riittää yksi takaaja. Tätä suuremmat lainat vaativat kaksi takaajaa. Takaajat ilmoitetaan hakemuksen yhteydessä.

BusinessCredit vaatii seuraavaa lainaa hakevalta yritykseltä ja sen vastuuhenkilöiltä:

 • Yrityksen tulee olla kaupparekisterissä ja suomalainen
 • Yrityksen vastuuhenkilöiden tulee olla hyvämaineisia
 • Yrityksellä ei saa olla maksuhäiriöitä
 • Takaajalla/takaajilla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä, ja myös erien suuruus on laskurissa nähtävillä. Rahoitusta varten ei tarvitse kerätä perinteistä tilinpäätösdokumentaatiota, vaan lainakelpoisuus ja hyväksytty lainamäärä lasketaan lainanhakijan liiketoiminnasta tehdyn arvion perusteella. Lainapäätös luvataan jopa saman päivän aikana ja lainatarjouksen hakeminen on ilmaista.

Hae lainaa jo tänään

Blue Finance

Hae nyt pikavippiä täysin ilman kuluja nyt Blue Financelta!

Blue Finance Pikavippi maksetaan halutessasi tilillesi välittömästi lainahakemuksen aikana. Lainahakemus on rakennettu mahdollisimman helpoksi ja lyhyeksi, ja uudessa Blue Finance Pikavippi tuotteessa myös laina-aika on asetettu vuoden pituiseksi, jolloin takaisinmaksu käy helpommin. Tarjoamme myös kaikille pikavippiasiakkaillemme veloituksettoman lyhennysvapaan kuukauden joka toinen kuukausi!

Lainahakemus on suoraviivainen:

 • Valitse lainasumma,
 • tunnistaudu palveluumme,
 • kerro tilinumerosi ja me maksamme lainan tilille!

Hae lainaa jo tänään

Cashbuddy

Cashbuddy myöntää lainaa 1000 - 3000 euroa ilman vakuuksia, joustavalla 12-60 kk maksuajalla.

Lainahakemus on lyhyt ja helppo täyttää myös älypuhelimella tai tabletilla ja lainapäätöksen saat heti.

Lainaa voi hakea missä ja milloin vain, kaikilla laitteilla. Lopullisen lainapäätöksen jälkeen laina maksetaan heti tilille. Cashbuddylla on jo yli 100.000 tyytyväistä asiakasta.

Hae lainaa jo tänään

Credento-laina

Credento-laina on vakuudeton 1500 - 10 000 euron laina jopa viiden vuoden maksuajalla.

Lainamme antaa sinulle mahdollisuuden käyttää rahasi mihin haluat. Voit lyhentää lainaasi nopeammin tai maksaa sen kokonaan sovittua aikaisemmin ilman lisäkuluja. Credento antaa sinulle lisäksi mahdollisuuden pitää vuodessa kaksi maksuvapaata kuukautta, jos tarvitset vähän enemmän rahaa käyttöösi. Toivomme että Credenton avulla viimeisetkin palapelin palaset loksahtaisivat paikoilleen.

 • 1) Täytä hakemus ja saat alustavan lainapäätöksen välittömästi netissä.
 • 2) Mikäli hakemuksesi hyväksyttiin voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Rahat maksetaan, kun lainakäsittelijämme on tehnyt lopulliset tarkistukset.

Tyypillinen kuukausierä. Takaisinmaksuaika 2-8 vuotta. Esimerkkilaskelma 5000 euron lainalle neljän vuoden maksuajalla: KSL:n mukainen todellinen vuosikorko on 22,66% kun nimelliskorko on 16,21%, nostopalkkio 159 euroa ja tilinhoitomaksu 6,99 euroa/kk. Lainan kokonaiskulut 2381 €.

Hae lainaa jo tänään

Credigo laina

Credigo on asiakasystävällinen lainapalvelu, joka tarjoaa 100-2500 euron lainoja edullisella kuukausikorolla.

Voit hakea lainaa jopa 60 kuukauden maksuajalla ja kiinteällä kuukausimaksulla.

Maksat lainasta vain 3,42% kuukausikorkoa.

Miksi Credigo laina?

 • Edullinen kuukausikorko
 • Ilmainen asiakaspalvelu
 • Lainapäätös välittömästi
 • Laina maksetaan 15 minuutissa
 • Ei nostoprovisioita tai muita piilokuluja

Katso miksi Credigolla on jo yli 150 000 tyytyväistä asiakasta ja hae lainaa jo tänään!

Lainaesimerkki: Credigon 1000 euron lainalle todellinen, kulut huomioiva vuosikorko on 46,69 %. Luoton arvioitu kokonaiskustannus laina-ajalta on 1224 euroa, mikäli asiakas maksaa sen takaisin 12 erässä maksusuunnitelman mukaisesti.

Hae lainaa jo tänään

Creditstar

Henkilökohtainen luottotili rauhoittaa mieltä ja takaa hätävararahaa.

Creditstar tarjoaa joustavaa rahoitusta 2000 euroon asti jopa 12 kuukaudeksi. Creditstarin rahoituspalvelun kautta voit joustavasti ohjata kaikkia luottotilin käyttöön liittyviä päätöksiä, kuten:

 • 1. Käyttää käytettävissä olevasta luottotilistä koko luottoa osittain tai kerralla
 • 2. Suorittaa ennenaikaisia ja edullisempia lyhennyksiä
 • 3. Pidentää maksuaikaa käyttämällä lyhennysvapaata

Valitse vain tarvitsemasi summa ja laina-aika. Jos olet uusi asiakas, sinulle avataan henkilökohtainen luottotili ilmaiseksi.

Hae lainaa jo tänään

Credit24

Paikkaa nyt lovi lompakossasi Credit24:n joustavalla rahoituksella.

Credit24:n tarjoaa lainaa 10-4000 euroa edullisemmilla kuluilla ja pankkeja joustavimmilla ehdoilla ilman vakuuksia.

Voit nostaa rahaa tilillesi luottorajan puitteissa joko kerralla tai pienemmissä osissa tarpeesi mukaan. Kuluja maksat vain käyttämästäsi summasta, tietenkin juuri sinulle parhaiten sopivalla maksuajalla.

Hae lainaa jo tänään

Easycredit

Easycredit on asiakasystävällinen lainapalvelu, joka tarjoaa 100 – 5000 euron lainoja edullisella kuukausikorolla.

Voit hakea lainaa jopa 98 kuukauden maksuajalla ja kiinteällä kuukausimaksulla.

Miksi valita Easycredit?

 • Edullinen kuukausikorko 1,85-2,99 %
 • Ilmainen asiakaspalvelu
 • Lainapäätös välittömästi
 • Laina maksetaan jopa 15 minuutissa

Hae lainaa jo tänään

Ege

Tarvitsetko lainaa heti arjen haasteisiin tai vaikka syyslomamatkaan?

Pikavippi on usein se nopein ja varmin tapa varmistaa, että saat lainaa juuri silloin kun sitä eniten tarvitset! Tarvitsit sitten hieman loma-rahaa tai äkillinen remotti yllätti - Ege auttaa.

Hae nyt halpa pikalaina henkilökohtaiseen käyttöösi ilman erillisiä takauksia. Lainaa voit hakea maksuttomalla lainahakemuksella 100 eurosta aina 2800 euroon, 2 – 12 kuukauden maksuajalla.

Uusille asiakkaille 200€ ilman korkoa!

Hae lainaa jo tänään

Euroloan

Haluatko tehdä arjesta parempaa? Yllättivätkö elämän muuttuvat tilanteet? Euroloan auttaa – luottopäätös heti, ei avausmaksuja.

Euroloanin luottotili tasapainottaa elämääsi turvallisesti ja edullisesti. Täytä verkkohakemus jo tänään niin voit saada vakuudettoman ja jatkuvan käyttöluoton jopa 10 000 euroon asti.

Luottotili on kuin luottokortti netissä. Voit nostaa rahaa käyttöösi luottorajasi puitteissa juuri silloin kuin itse haluat. Myös takaisinmaksu on yksinkertaista ja selkeää, ja kuukausittaisen lyhennyseräsi suuruus määräytyy henkilökohtaisesti luottorajasi perusteella.

Hae lainaa jo tänään

Euro24

Euro24 Joustoluottoa haet nopeasti ja vaivattomasti netistä.

Luottohakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin, ja voit täyttää hakemuksen silloin kun se sinulle sopii parhaiten. Luottorajan suuruus on 2000 € ja voit nostaa luotoltasi juuri sen verran rahaa tilille kuin tarvitset.

Uusille asiakkaille ensimmäisen 1000 € lainan nostokulut 0 €! Euro24 ei veloita avausmaksua tai laskutuskulua ja lainahakemuksen lähettäminen on ilmaista.

Hae lainaa jo tänään

Ekstraluotto

Ekstraluotto.fi - Luotettavaa lainaamista jo vuodesta 2006!

Ekstraluotto tarjoaa kätevän ratkaisun pidempiaikaisiin rahoitustarpeisiin. Laina on 2100 euron tililuotto. Lainapalvelun ikäraja on 21 vuotta.

Hae lainaa jo tänään

Etua

Lainojen kilpailuttaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa: Yksi maksuton hakemus, useita juuri sinulle sopivia lainatarjouksia!

Etua.fi on oiva apu, kun edessä on 2000 – 50 000 euron vakuudettoman lainan hankinta.

Etuan lainapalvelun avulla voit kätevästi hakea ja kilpailuttaa lainasi – täytät vain yhden, maksuttoman hakemuksen!

Hakemuksen teko ei velvoita sinua mihinkään: Täytettyäsi hakemuksen saat useita tarjouksia, joista voit valita juuri sinulle parhaimman vaihtoehdon tai halutessasi hylätä kaikki saamasi tarjoukset.

Hae lainaa jo tänään

Everyday joustoluotto

Oletko joustavan tililuoton tarpeessa?

Everyday joustoluotto tarjoaa 2000 euron luottorajan, ilman kiinteää vuosimaksua tai muita piilokuluja. Everyday toimii kuin luottokortti kännykässäsi: saat rahat heti käyttöösi ja voit nostaa rahaa tilillesi luottorajan puitteissa sinulle sopivissa erissä. Luottosopimuksen teko onnistuu vaivattomasti netissä, ja saat päätöksen 15 minuutissa. Voit käyttää Everyday sopimustasi myös verkko-ostoksiin, ja se on täysin kuluton maksutapa verkossa.

Hae lainaa jo tänään

Fellow Finance

Arjessa kulut välillä yllättävät ja säästöt eivät riitä niitä kattamaan. Suomalainen Fellow Finance tarjoaa sinulle mahdollisuuden hakea 500–15.000 euroa lainaa ilman vakuuksia, piilokustannuksia tai pikavippihintoja.

Takaisinmaksuaikaa saat jopa 7 vuotta, mutta voit koska vain maksaa lainan ilman ylimääräisiä kuluja takaisin, maksat vain siihen mennessä kertyneet korkokustannukset. Valitse sinulle sopiva lainasumma, laina-aika ja maksuerä ja täytä ilmainen lainahakemus. Lainapäätöksen saat heti!

Hae lainaa jo tänään

Ferratum Joustava

Yllättikö laskujen eräpäivät ennen palkkapäivää? Tutustu nyt Ferratumin Joustava-kulutusluottoon!

Ferratum Joustava on 2000 € luottotili, jolta voit tehdä haluamasi suuruisia nostoja juuri silloin kun sitä tarvitset. Ensimmäinen nosto on tililläsi myönteisen luottopäätöksen jälkeen klo 7-23 välisenä aikana, ja jatkossa saat nostot tilillesi muutamissa minuuteissa ympäri vuorokauden. Uutena asiakkaana et maksa edes nostokuluja. Voit nostaa lainaa luottolimiittisi puitteissa aina kun haluat. Täytä yksinkertainen verkkohakemus jo tänään!

Hae lainaa jo tänään

Ferratum Business

Lainaa Ferratumilta rahat, joilla saat yrityksesi kasvamaan, nopeasti! Nopeampi ja helpompi tapa saada yrityslaina. Ferratum yrityslainalla vältät turhat paperityöt ja vaivan. Toisin kuin pankit, saat Ferratumilta päätöksen minuuteissa, ei viikoissa. Kun laina on hyväksytty, laina on käytössäsi jopa 1 päivän kuluttua.

 • Lainaa 2 000-250 000 euroa
 • jopa 18 kuukauden laina-aika
 • Yksinkertainen ja selkeä hinnoittelu
 • Ei piilokuluja

Ota yrityslaina ja tee investointeja, palkkaa lisää työntekijöitä tai täytä kasvusi taloudelliset vaatimukset. Ferratum yrityslaina on turvallinen ja varma laina. Täytä vain maksuton hakemus minä vain vuorokauden tuntina.

Lainaehdot:

 • Yritykselläsi on ollut toimintaa vähintään 2 vuoden ajan.
 • Jos vuosittainen liikevaihtosi on yli 75 000 euroa.
 • Jos yrityksen johto toimii Suomessa.

Hae lainaa jo tänään

Fixura

Tarvitsetko lainaa remonttiin tai arjen yllättäviin menoihin? Hanki rahoitus arjen menoihin Fixuran kautta. Fixurassa voit määritellä lainaehdot itse, tarjolla on usein markkinoiden edullisin laina. Saat siis itse määrittää lainan summan, koron ja takaisinmaksuajan.

Lähetämme sinulle lainatarjouksen, jonka voit hyväksyä tai hylätä. Lainahakemuksen tekeminen ei siis sido sinua nostamaan lainaa. Hakiessasi edullista lainaa omien toiveidesi mukaan, varmistat parhaat lainaehdot ja säästät kuluissa!

Hae lainaa jo tänään

Finncredit pikalaina

Saat nopeasti 20–2250€ luotto suoraan tilillesi. Finncredit pikalaina sopii odottamattomiin menoihin, yllättäviin hankintoihin, matkustamiseen, harrastuksiin tai mihin tahansa tarpeisiin, joissa tarvitset nopeaa lainaa. Lisäksi lainakulut ovat edulliset.

Forbes Finland

Miksi Forbes Finlandin Pikalainaa?

Pikalainaa on tarkoitettu ihmisille, jotka tarvitsevat rahaa välittömästi riippumatta hätätapauksesta (kuten kotiin korjaus). Saat rahat käyttöösi välittömästi ja vipin voit maksaa takasisin viikon päästä tai saat jopa 90 päivää maksuaikaa (riippuen lainasummasta). Pikalainan hakeminen on helppoa, hakemuksen voi tehdä netissä suoraan kotoa ja lainapäätöksen saat myöskin välittömästi.

FoxyRahoitus

Ihmiset ottavat lainoja joka vuosi erilaisiin tarkoituksiin - lomiin, uusiin autoihin, laskujen maksamiseen, velan hoitoon, sekä moniin muihin tarpeisiin. Tarvitsetko pienen, lyhytaikaisen kuluttajalainan, vai suuremman pitkäaikaisen lainan - on olemassa useita vaihtoehtoja. On tärkeää, että valitset sinulle sopivan.

Hae lainaa jo tänään

Freedom rahoitus

Hae nyt lainaa alkaen vain 4,99% korolla!

Onko sinulla unelma, jonka toteuttamiseen tarvitsisit rahaa? Oletko esimerkiksi ostamassa uutta autoa vai pohditko tekeväsi kotiisi isoja hankintoja tai suurempaa remonttia? Riippumatta siitä, tarvitsetko lainaa sitten pieneen tai suureen hankintaan, me autamme sinua mielellämme sopivan lainaratkaisun löytämiseksi.

Freedom rahoitus auttaa sinua saamaan parhaimman lainan!

 • Voit hakea lainatarjouksia 500 - 60 000 eurolle
 • Et tarvitse takaajia tai vakuutta
 • Voit saada lainapäätöksen jo samana päivänä
 • Saat henkilökohtaisen lainaneuvojan, joka auttaa sinua läpi prosessin

Freedom Rahoituksen kautta voit myös helposti yhdistää korkeakorkoiset luottokorttivelat ja pienlainat. Tällä tavalla voit säästää rahaa, jonka voi käyttää muuhun elämiseen.

Hae lainaa jo tänään

GF Money

GF Money on notkea vaihtoehto niin yrityksille kuin henkilöasiakkaille. Panostamme paljon asiakkaisiimme: vetovoimaisten rahoitusratkaisujen lisäksi palveluvalikoimamme kattaa muun muassa factoringin, leasingin, laskutuksen ja perinnän, kiinteistösijoittamisen sekä kiinteistönvälityksen. Älä enää emmi, vaan ota yhteyttä jo tänään.

Qred Yrityslaina

Pohjoismainen Qred Yrityslaina auttaa yrityksiä raha-asioissa.

Qred Yrityslainaa voivat hakea kaikenkokoiset yritykset, oli lainatarpeesi iso tai pieni, olet aina tervetullut!

 • Lainaa 1000 - 25.000 €
 • Takaisinmaksuaika 1-12 kk, uudet asiakkaat 1-6 kk
 • Kulut alk 1.75 %/kk
 • Korko 0 %, avausmaksu 0€, tilinhoitomaksu 0€, muut piilokulut 0€
 • Mahdolliset muutokset takaisinmaksuun 0€
 • Maksat kulua vain käytetyltä laina-ajalta

Jos siis tarvitset lainaa yrityksellesi, tartu toimeen ja täytä ilmainen verkkohakemus.

Hae lainaa jo tänään

Instabank

Me emme ajattele kuin pankki. Ajattelemme kuin sinä.

Autamme sinua lämminhenkisesti pienten ja suurten tavoitteittesi toteuttamisessa.

Olemme uusi nettipankki, joka tarjoaa sinulle lainaa arkesi tarpeisiin sekä mahdollisuuden aiempien lainojesi uudelleenjärjestelyyn. Työskentelemme aktiivisesti sellaisten uusien palvelujen ja tuotteiden kehittämisen parissa, joiden avulla sinun on helpompi käyttää pankkipalveluita. Me emme ajattele kuin pankki. Ajattelemme kuin sinä

Hae lainaa jo tänään

Halino

Kaipaatko raha-avustusta kesän juhlia varten?

Halino-laina on kätevä apu, kun tarvitset nopeaa rahoitusta arkeesi tai juhlaasi. Vakuudeton kulutusluotto sopii sinulle, jos olet etsimässä esimerkiksi autolainaa, remonttilainaa, juhlalainaa tai lainaa lainojen yhdistämiseen. Oli lainan käyttötarkoituksesi mikä tahansa, voit hakea Halino-lainaa 100 – 6000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Saat alustavan lainapäätöksen heti.

Halinosta saat lainaa kohtuullisella kuukausierällä

 • lainaa 100 - 6000 €
 • maksuaikaa jopa 5 vuotta
 • ei avaus- tai kuukausimaksuja
 • lainapäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä
 • luotettava rahoittaja yli 30 vuoden kokemuksella

Lainaesimerkki: Takaisinmaksuaika 1-5 vuotta. Lainan nimelliskorko riippuu lainasummasta ja on tällä hetkellä 19,20% yli 3000 euron lainoille, ja 26,40% 100 - 3000 euron lainoille. Ei muita kuluja. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 20,98% - 29,84%.

Hae lainaa jo tänään

Haenyt

Haenyt.fi kilpailutuspalvelu hankkii sinulle yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia - ilmaiseksi!

Täyttämällä hakemuksen saat lainatarjouksen usealta eri lainanmyöntäjältä.

Kilpailutus on täysin kulutonta, eikä sido sinua ottamaan lainaa.

Saat yhden hakemuksen avulla tiedon henkilökohtaisista lainatarjouksista suoraan sähköpostiisi, jonka
jälkeen voit valita sinulle sopivimman lainan, tai vaihtoehtoisesti olla hyväksymättä tarjouksia.

Voit hakea lainaa 500 - 50 000 € ilman vakuuksia. Palvelun kautta voit myös yhdistää olemassa olevia lainojasi yhdeksi kokonaisuudeksi helposti ja säästää näin lainakuluissa.

Käyttöraha Joustoluotto

Suomen markkinoille on nyt julkaistu uusi Käyttöraha Joustoluotto!

Joustoluotto on nimensä mukainen luotto, koska siinä ei ole lyhennyspakkoa ja päätät takaisinmaksuaikataulusta itse. Sinulle myönnetään luottoraja, jonka puitteissa voit nostaa ja lyhentää lainaa miten itse haluat.

 • Aidosti joustava luotto – ilman vakuuksia
 • Ei ennalta määriteltyä laina-aikaa
 • Maksat halutessasi kuukausittain enintään koron + tilinhoitomaksun 5€
 • Maksat korkoa vain nostetusta luottomäärästä
 • Takaisin maksettu pääoma kerryttää luottorajaasi

Lainaesimerkki: 10 000 € 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 958 € eli 233 €/kk, 60 kuukauden ajan.

Hae lainaa jo tänään

Komplett Bank

Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa asiakkailleen joustavaa kulutusluottoa 1000 - 50.000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Vuonna 2014 lanseeratun Komplett Bank:in tavoitteena on tarjota markkinoiden joustavinta kulutusluottoa ja teemme parhaamme, että asiakkaat ovat tyytyväisiä. Komplett Bank tarjoaa lainaa jopa 50.000 euroon asti, ja lainan voit käyttää mihin itse haluat. Ainoana ehtona minkä Komplett Bank asettaa on, että hoidat päivittäiset raha-asiasi moitteettomasti.

 • Lainaa 1000 - 50 000 €
 • Luotto on aina käytettävissä kunnes asiakas irtisanoo sopimuksen
 • Nimelliskorko 4,9 % - 19,9 % (sidottu Euribor 3kk)
 • Avausmaksu 49 - 195 € (riippuen lainasummasta)
 • Ei kiinteää kuukausilyhennystä – vain korot ja kulut veloitetaan per kuukausi
 • Valinnainen lainaturvavakuutus (BNP Paribas Cardif)
 • Laskutusvaihtoehdot: sähköposti tai paperilasku ( paperilaskusta 5 € lisämaksu)
 • Mahdollisuus nostaa lisää lainaa lainan takaisinmaksun jälkeen alunperin myönnettyyn lainarajaan asti (ns. Uplift)

LAINAEHDOT

Voit hakea lainaa, mikäli olet vähintään 23-vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, olet asunut pysyvästi Suomessa viimeiset 36 kuukautta, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintää.

LAINAESIMERKKI
10 000 € 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 958 € eli 233 €/kk.

Hae lainaa jo tänään

Kultapiste

Kultapiste on Guldbrev AB:n suomalainen tytäryhtiö, joka tarjoaa suomalaisille kuluttajille mahdollisuuden myydä kultaa turvallisesti. Guldbrev AB perustettiin Ruotsissa vuonna 2008 halusta tarjota kuluttajille uusi, nopea ja turvallinen tapa myydä kultaa.

Koska kaupankäynti tapahtuu internetissä, emmekä maksa vuokria kalliista asiakasliiketiloista, voimme tarjota kullasta korkeimman mahdollisimman hinnan.

Meillä on tänä päivänä yli 100.000 tyytyväistä asiakasta Pohjoismaissa ja olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista kullanostajista.

LainaaVerkossa

ISO UUTINEN: Uusi laina Suomessa. Lainaa 6000€ jo tänään.

Voit nauttia uudesta lainasta ja sen hyödyistä jo tänään. Hakemuksen tekeminen kestää kaksi minuuttia ja on 100% turvallinen.

Ehkä sinulla on unelma joka tarvitsee rahoitusta. Tämä laina voi olla ratkaisu siihen. Rahat voivat olla tililläsi jopa samana päivänä kun jätät hakemuksen. Lainan avulla voit toteuttaa unelmasi jo tänään ja hoitaa maksun myöhemmin.

Tämä laina antaa sinulle mahdollisuuden 60 maksuvapaaseen päivään vuodessa. Kun olet maksanut 4 kuukauden erät ajallaan takaisin, voit halutessasi pitää yhden vapaan kuukauden.

Lainaa rahaa unelmiisi!

Hae lainaa jo tänään

Lainaaja

Yllättikö äkillinen rahantarve? Voit hakea lainaa vaikka arjen rahoitustarpeisiisi tai voit myös yhdistää aiemmat kalliit lainasi yhdeksi edullisemmaksi vertaislainaksi.

Kotimainen Lainaaja välittää sinulle lainaa tarpeidesi mukaan 800-6.000 euroa edullisella ja kiinteällä lainakorolla. Lainaajan vertaislainaan et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Lainahakemuksen jättäminen on helppoa ja maksutonta. Mikäli löydät edullisemman lainan huomenna, voit peruuttaa hakemuksesi ilman kustannuksia!

Lainaaja.fi tarjoaa sinulle:

 • Edulliset korot 6-24 %
 • Nopean käsittelyn
 • Ei vakuuksia tai takaajia
 • Ammattimaisen palvelun
 • Selkät ja kiinteät kulut
 • Helppo, maksuton ja sähköinen lainahakemus

Hae lainaa jo tänään

Laina

Laina.fi antaa sinulle luottopäätöksen heti ja tarjoaa lainaa jopa 5000 euroon asti. Voit valita kahden eri vaihtoehdon välilltä:

 • 1) Joustava Käyttölaina aina 5000 euroon asti, ja se toimii kuin luottokortti kännykässäsi. Takaisinmaksu on joustavaa ja voit hakea lyhennysvapaa kaksi kertaa vuodessa!
 • 2) Kertalaina on 600-5000 euron suuruinen ratkaisu elämän yllättäviin hankintoihin. Kertalaina on selkeä ratkaisu, kun edessäsi on suurempi kertahankinta.
 • Tutustu eri lainavaihtoehtoihin ja löydä juuri sinulle sopiva ratkaisu! Saat lainapäätöksen heti ja rahat ovat tililläsi jo ennen kuin huomaatkaan. Lainahakemuksen täyttö onnistuu helposti verkossa 24/7, ja toimiva asiakaspalvelu varmistaa sen, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

  Hae lainaa jo tänään

Laina-apteekki

Haluatko eroon pienlainoista? Laina-apteekki auttaa sinua yhdistämään
pienet ja kalliit lainat. Täytä yksi hakemus ja vastaanota lukuisia
lainatarjouksia. Lainoja myönnetään 2.000 € - 50.000 € väliltä jopa 15
vuoden takaisinmaksuajalla. Palvelu on turvallinen ja nopea, ja rahat
voivat olla tililläsi alle vuorokaudessa.

Lainaesimerkki: 10 000 € 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 %
ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 958 € eli 233 €/kk.

Hae lainaa jo tänään

LainanKilpailuttaja

LainanKilpailuttaja.fi on kotimainen ja täysin ilmainen palvelu, jossa kuka tahansa voi kilpailuttaa lainansa veloituksetta.

Sinun tarvitsee jättää vain yksi hakemus ja LainanKilpailuttaja kilpailuttaa sinulle netin parhaat lainatarjoukset.

LainanKilpailuttaja.fi on maksuton palvelu, jota voi käyttää ilman sitoutumista mihinkään.

Hae lainaa jo tänään

Lainalaitos

Lainalaitos.fi on luotettava suomalainen luotonvälittäjä. Lainalaitos.fi palvelun kautta voi hakea

kulutusluottoa 2000 – 40.000 euroon. Välitämme lainahakemuksesi useille luottoa myöntäville

yrityksille, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan lainan. Palvelun käyttö aloitetaan

täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja

säästää jopa satoja euroja. Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja

luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle. Laina maksetaan vain sinun

henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Hae lainaa jo tänään

Lainaa24

Kokeile maksutta Lainaa24 –palvelua. Palvelussa on mukana 24 lainanmyöntäjää, joiden joukosta saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Koko prosessiin menee vain muutama minuutti.

Lainaa voit hakea 500 -70.000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaa24 on kotimainen lainanvälittäjä, joka on kilpailuttanut satoja tuhansia lainahakemuksia.

Hae lainaa jo tänään

Lendo

Suomessa toimii tällä hetkellä kymmeniä eri kulutusluoton tarjoajia, joiden tarjoamat lainat usein poikkeavat toisistaan huomattavasti. Asiakkaalle tarjottu lainan määrä, takaisinmaksuaika tai hinta on usein asiakaskohtainen, joten kattavaa vertailua lainatarjoajien välillä on usein lähes mahdoton tehdä.

Ratkaisuna tähän ongelmaan Lendo on kehittänyt lainapalvelun, jonka avulla voit kätevästi vertailla tarjolla olevia lainaratkaisuja ja löytää juuri sinulle parhaiten sopivan lainan. Maksuttoman lainahakemuksen täyttäminen on äärimmäisen helppoa, ja heti hakemuksen tehtyäsi pääset vertailemaan eri lainantarjoajien lainatuotteita. Palvelu ei sido sinua mihinkään, ja voit halutessasi hylätä kaikki saamasi tarjoukset.

Hae lainaa jo tänään

LuottoRaha

LuottoRahalta nyt ensinosto ilman nostokuluja aina 1000€ asti!

LuottoRahalta saat jatkuvan pikaluoton 2000€ luottorajalla. Voit nostaa rahaa tilillesi tarpeidesi mukaan, täysin ilman piilokuluja. Takaisinmaksu on joustava, voit valita maksatko kerralla tai pienissä lyhennyserissä.

Kulutusluoton hakeminen on helppoa ja maksutonta. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla ja täytä luottohakemus. Saat luottopäätöksen heti!

Hae lainaa jo tänään

Luotottaja

Nyt saat Luotottajalta lainaa kesän kuluihin ennätysedullisesti, sillä pudotimme lainojen korkoja 50 %! Kyllä, puolet! Nyt lainojen kuukausierät alkaen vain 35,48 €. Voit tarkistaa kuukausierän tarvitsemallesi lainalle kätevästi Luotottajan sivuilta.

Bonuksena saat -15 % lainan järjestelypalkkiosta

Bonuksena saat -15 % lainan järjestelypalkkiosta koodilla ADS15. Saat edun käyttöösi syöttämällä alennuskoodin lainahakemuksen kohtaan “Alennuskoodi”. Koodi on voimassa elokuun 2018 loppuun asti.

Hae lainaa jo tänään

Limiitti

Limiitti on uudistunut! Limiitti on nyt entistä asiakasystävällisempi ja edullisempi suomalaisen arjen rahoittaja. Joustavat 500 e ja 2000 e lainalimiitit ovat henkilökohtaisesti hinnoiteltuja ja sopivat siten jokaisen kukkarolle.

Kun avaat nyt oman Limiitti-lainasi, on se käytettävissäsi aina tarpeesi mukaan ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä! Nostoja voit tehdä verkossa Omilla sivuillasi tai tekstiviestillä. Limiitti palvelee kuin luottokortti kännykässäsi ja kulkee aina mukanasi, kätevää vai mitä?

Lainan takaisinmaksukin toimii joustavasti! Tyypillisen 2000 euron Limiitin voit maksaa 50 - 150 euron kuukausierissä, tai vaikka koko lainan kerralla jos budjettisi antaa myöten. Sinä päätät! Henkilökohtainen lainasopimuksesi takaa juuri sinulle sopivat maksuerät.

Hae lainaa jo tänään

Matkaluotto

Matkaluotto mahdollistaa mittaamattoman arvokkaat elämykset – hae lainaa ja toteuta haaveitasi!

Matkaluotto on ketterä ja kätevä laina, jonka hakeminen onnistuu niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin. Tarvitset hakemuksen täyttämiseen vain verkkopankkitunnukset ja internet-yhteyden.

Matkaluotto on lisäksi yksi markkinoiden edullisimmista pikalainoista – voit aina tarkistaa lainan kulut henkilökohtaisesta lainasopimuksesta, jonka saat nähtäväksesi ennen kuin vahvistat lainahakemuksen ja lähetät sen. Lainan korkokulut ovat yksilöllisiä, ja ne määrittyvät hakijan taloustilanteen mukaan jokaiselle asiakkaalle erikseen.

Älä siis anna hetkellisen rahanpuutteen haitata, vaan hae lainaa nopeasti netin kautta jo tänään!

Hae lainaa jo tänään

Meidän laina

Meidän laina, kun tarvitset nopeasti lainaa arjen yllättäviin menoihin tai lomamatkalle. Hae lainaa nopeasti ja turvallisesti 17 eri pankilta ja valitse sinulle sopivin lainatarjous.

Meidän laina

 • Helppo, turvallinen ja nopea
 • Kilpailuttaa lainahakemuksesi puolestasi
 • Maksuton
 • Hae lainaa ilman sitoutumista

Päätä lainasumma omien tarpeidesi mukaan 5000e 50 000e asti.

Hae lainaa jo tänään

MyLender Yhdistelylaina

Yhdistä kulutusluottosi ja säästä kuukausikuluissa MyLenderin Yhdistelylainalla!

MyLender Yhdistelylainalla yhdistät nykyiset kulutusluottosi, kalliit pikavipit, vertaislainat, luottokorttisi ja osamaksusopimuksesi yhdeksi lainaksi ja kuukausittaiset lainanhoitomaksusi pienenevät merkittävästi.

Lainojen yhdistäminen kannattaa tehdä, jos nykyisten lainojesi kuukausierät aiheuttavat sinulle päänvaivaa ja joudut usein miettimään lainojen järjestelemistä. Kun maksat pienempää kuukausierää, sinulle jää rahaa muihin menoihin tai jopa säästöönkin.

MyLender Yhdistelylainalla voit yhdistellä luottoja aina 30 000 euroon saakka!

Hae lainaa jo tänään

Netistälainaa

Täysin suomalainen Netistälainaa.fi tarjoaa sinulle jatkuvasti käytössä olevaa joustoluottoa 2250 euroon saakka. Ensimmäisen noston tulee olla vähintään 100 euroa, jonka jälkeen voit nostaa rahaa tilillesi tarpeesi mukaan. Maksat vain käyttämästäsi luotosta. Lainahakemus on ilmainen ja saat rahat tilillesi jopa 15 minuutin kuluessa. Lainaa 2250 euroa ilman vakuuksia nopeasti ja turvallisesti.

NextRahoitus

Jos taloutesi näyttää vähän heikolta, tästä saat apua.

Lainaa 500–50 000 €

Käytä rahat mihin haluat – ei kysymyksiä!

Lähde matkoille, osta uusia huonekaluja, sinä päätät!

Kuulostaako hyvältä?

Hae lainaa jo tänään

Nordax Bank

Meillä on pitkä kokemus lainanannosta ja yritämme aina löytää kaikille hakijoille parhaimman ratkaisun.

 • Lainasumma: 3.000 € – 50.000 €
 • Takaisinmaksuaika: 1 – 15 vuotta
 • Nimelliskorko: 7,9 % – 18,9 % (vaihtuva)
 • Tilinhoitomaksu: 5 €
 • Avausmaksu: 89 €

Nordax ei tarjoa luottoja, joiden tarkoitus on rahoittaa omistus- tai asumisoikeusasunnon tai tontin hankkiminen tai säilyttäminen.

Nopsalaina

Nopsalaina helposti ja nopeasti

Meiltä voit saada lainaa tulojen perusteella, ilman muita takuita. Nopsalaina on myös joustava - mahdollisuus pitkiinkin maksuaikoihin takaa, että kuukausierät ovat sen kokoisia kun itse haluat.

Voinko hakea Nopsalainaa?

 • Olet vähintään 22-vuotias Suomen kansalainen tai Suomessa vakituisesti asuva henkilö
 • Olet hoitanut raha-asiasi moitteetta eikä sinulla ole maksuhäiriöitä
 • Nettotulosi (palkka tai eläke) ovat lainahakemusta edeltävinä kuukausina vähintään 1200 €/kk

Lainaehdot

 • Lainasumma: 2 000 - 40 000 €, yli 15 000 € lainoihin tarvitaan rinnakkaishakija
 • Laina-aika: 6 - 120 kuukautta, yli 72 kk rinnakkaishakijan kanssa
 • Vuosikorko alkaen 7,4 %. Korko määräytyy henkilökohtaisesti
 • Sopimuspalkkiot 95 € - 275 € riippuen lainan koosta
 • Tilinhoitomaksu 5 € /kk

NordCredit joustoluotto

Elämässä tulee usein tilanteita, jotka vaativat yllättävää rahoitusta. Kyseessä voi olla yllättävä arjen meno, kauan suunniteltu hankinta tai vaikkapa keittiöremontti. NordCredit on kotimainen rahoitusalan yritys, joka tarjoaa joustoluottoa 100-3000 euroa. Joustoluotto on vakuudeton laina, jonka hakemiseen et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Joustoluotossa saat käyttöösi oman, 2000-3000 euron luottorajan, jonka puitteissa voit tehdä juuri sinulle sopivan kokoisia nostoja. Takaisinmaksu onnistuu joko kokonaan kerralla tai kuukausierissä, jotka ovat aina alle 220 euroa.

Hae lainaa jo tänään

OK Limiitti

OK Limiitti on markkinoiden ensimmäinen tasaeräinen limiittilaina, joka on täysin nostokuluton!

OK Limiitti on selkeä ratkaisu akuuttiin rahantarpeeseen. Limiittiin hakeminen on varsin helppoa ja kätevää. Valitset vain haluamasi nostettavan summan, täytät lainahakemuksemme ja saat lainapäätöksen heti.

 • takaisinmaksuerä aina 130€/kk
 • luottopäätös aina 2100€
 • nostot tarpeesi mukaan
 • rahat tilillesi heti

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 49%, laskutuslisä 6,90€/lasku, luottolimiitin koko 2100 euroa.

Todellinen vuosikorko: max. 70,47%. Esimerkkilaina: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2 458,44, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 19:sta kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä.
Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 31 kuukautta.

Hae lainaa jo tänään

Omalaina

Omalaina.fi tekee edullisimman lainan löytymisen helpommaksi kuin koskaan!

Odottaako syysremontti vai tarvitsetko pientä lisärahoitusta arkeen? Omalaina -palvelun kautta voit hakea lainaa jopa 60.000€ helposti ja mutkattomasti.

Omalaina on suomalainen lainanvälittäjäpalvelu, joka kilpailuttaa lainahakemuksen puolestasi. Kun täytät maksuttoman hakemuksen alla olevasta linkistä, Omalaina lähettää sen eteenpäin useille pankeille ja rahoituslaitoksille. Näin saat yhdellä hakemuksella monta tarjousta, joista voit rauhassa valita parhaan.

Hae lainaa jo tänään

Ostosraha kulutusluotto

Hae nyt markkinoiden nopeinta kulutusluottoa jopa 10.000 euroa!

Ostosraha on yksi Suomen vanhimmista ja tunnetuimmista kulutusluotoista!

Ostosraha kulutusluotto tarjoaa lainaa kuluttajan muuttuviin elämäntilanteisiin jopa 400-10 000 €, sinulle sopivalla maksuajalla joka voi olla jopa 6 vuotta! Voit siis valita lainallesi myös hieman reilumman maksuajan, ja näin varmistaa sopivan pienet kuukausierät.

Lähetä hakemus verkossa, saat lainapäätöksen ja rahat tilille alle 15 minuutissa. Lisäksi voit hyödyntää maksuvapaat kuukaudet sekä valita luontoa säästävän e-laskun.

Hae lainaa jo tänään

Pikavippi

Alkuperäinen Pikavippi on pikalaina yllättäviin tilapäisiin rahantarpeisiin. Voit tutustua Pikavipin lainaehtoihin ja Pikavippi hinnastoon.

 • Lainojen todellinen maksimi vuosikorko 49,6 %
 • Minimi ja maksimi laina-aika aina 184 päivää
 • Esimerkki: 300€ lainassa korkokulut 75€, kokonaiskulut siis 375€

Tiedote: Uusien Pikavippi.fi-lainojen myöntäminen on päättynyt 28.9.2017. Avoimien Pikavippi.fi-lainojen takaisinmaksu jatkuu normaalisti laskulla ilmoitetun eräpäivän mukaisesti.

Rahapalvelu

Nopeaan rahantarpeeseen Rahapalvelu -laina helpolla hakemuksella!

Rahapalvelu on kotimainen lainantarjoaja, jonka vakuudeton laina on kooltaan 100 – 4000 euroa - ilman nostokuluja! Maksuajat ovat reiluja, jopa 36 kuukautta kaikille lainasummille. Lainan voi myös maksaa kokonaan takaisin kerralla ilman lisäkustannuksia.

Näin haet Rahapalvelu luottoa, rahat tilillesi jopa 15 minuutissa:

 • 1. Tunnistaudu pankkitunnisteilla
 • 2. Täytä online- hakemus
 • 3. Nosta rahat tilillesi

Hae lainaa jo tänään

Rahamarkkinat

Tarvitsetko nopeaa pienempää rahoitusta heti tilille? Hae nyt esim. 500-2000€ Rahamarkkinoilta nopealla nettihakemuksella.

Rahamarkkinoiden yhteistyökumppanit tarjoavat uusille asiakkaille pienempiä luottoja lyhyellä laina-ajalla jopa täysin kuluitta. Täyttämällä hakemuksen näet vaihtoehtosi heti.

Luottoesimerkki: 500€ ja 12kk Nimelliskorko 29%, Todellinen vuosikorko 49,80%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 46,25€, Korkokulut 70,12 €, Kokonaiskulut 616,37 €.

Hae lainaa jo tänään

Rahoitus24

Tiesitkö että on olemassa palvelu, joka vertaa puolestasi tarjolla olevat rahoitusvaihtoehdot?

Uudistunut Rahoitus24 -palvelu etsii Sinulle sopivimman rahoituksen ilmaiseksi.

Näin se toimii:

 • 1) Kerro meille miten paljon tarvitset lainaa ja miten pitkäksi aikaa
 • 2) Täytä lainahakemus. Hakemus on maksuton etkä sitoudu hakemalla mihinkään.
 • 3) Saat lainanvälittäjän etsimään Sinulle sopivimman rahoituksen heti

Hae lainaa jo tänään

Rahoitushaku

Rahoitushaku toimii apunasi lainanhaussa. Rahoitushaku toimii yhteistyössä lainanvälittäjien ja pankkien kanssa omaan tilanteeseesi sopivimman lainan löytämiseksi. Hakemus on aina ilmainen ja voit itse päättää hyväksytkö saamasi lainatarjoukset.

 • Lainasummat: 1000 - 60.000 euroa
 • Laina-ajat: 1 - 15 vuotta
 • Katso mihin hintaan saat lainaa riskittä
 • Valitse paras lainatarjous

Hae lainaa jo tänään

Rahoitu

Rahoitu löytää sinulle hyvää lainaa, jolla saat maksettua pois kalliit pikavipit. Täytä lainahakemus ja säästä korkokuluissa. Hakuprosessi on nopea, helppo ja turvallinen.

Maksa pikavipit pois ja nauti kesästä!

Lainaesimerkki: 10 000 € 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yöt. 13 958 € eli 233 €/kk.

Hae lainaa jo tänään

Resurs Bank

Resurs Bank on pohjoismainen pankki, joka on toiminut rahoitusalalla jo vuodesta 1977 lähtien. Resurs Bank tarjoaa kuluttajalainoja, luottokortteja sekä rahoitusratkaisuja myymälä- ja verkkoympäristössä. Suomessa Resurs Bank on toiminut vuodesta 2002 lähtien ja se on kasvanut vahvaksi toimijaksi rahoitusalalla. Resurs Bankilla on Suomessa yli 100 000 kuluttaja-asiakasta ja se on tällä hetkellä yksi Suomen suurimmista vähittäiskaupan rahoittajista.

Resurs Bankin rahoitusratkaisu on käytössä jopa 1200 yhteistyöketjussa sekä 35 000 liikkeessä Pohjoismaissa. Resurs Bank on vähittäiskaupparahoituksen markkinajohtaja Ruotsissa ja yrityksen sivuliikkeet toimivat Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Keväällä 2016 Resurs Bank listautui Tukholman pörssiin.

Reissuluotto -lainapalvelu

Mistä sinä unelmoit? Toteuta haaveesi Reissuluotolla. Saat lainaa jopa 5000€ asti.

Uudistuneen Reissuluoton kautta on mahdollista hakea 2000 - 5000 euron kulutusluottoa. Lainaa voivat hakea 25 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Reissuluotto -lainapalvelu on räätälöity suomalaisten yksityishenkilöiden rahoitustarpeisiin. Kotimaisen rahoitusyhtiön asiakkailleen tarjoama lainatuote on nopeasti ja vaivattomasti verkossa haettava kulutusluotto - kiinteällä laina-ajalla ja lainasummalla oleva käyttölaina.

Myönnetyn luoton laina-aika on 12 kuukautta, 24 kuukautta tai enintään 36 kuukautta. Lainan voi halutessaan maksaa takaisin myös sovittua aikaisemmin.

 • Järjestelypalkkio 10 % lainasummasta
 • Luotonhoitomaksu 9,90 €/kk
 • Nimelliskorko 41,16 %.

Lainasumma 2000-5000 €. Takaisinmaksuaika 12-36 kk. Nimelliskorko 41,16 %. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 5000 euron lainalle 36 kk takaisinmaksuajalla 67,13 %. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki luotosta aiheutuvat kulut ja palkkiot.

Hae lainaa jo tänään

Risicumin Joustolaina

Risicumin Joustolaina tarjoaa helpotusta arkielämäsi rahoitustarpeisiin. Lainan haku on helppoa ja vaivatonta! Alustavan lainapäätöksen saat jo minuuteissa niin verkossa kuin mobiilissa. Elämä voi tuoda eteen tilanteita, joissa menot kasvavat tuloja suuremmiksi. Risicum haluaa olla arkielämäsi taloustilanteita paikkaava kumppani, juuri sinun tarpeesi mukaan.

Joustolaina on joustava limiittilaina, ja nostojen tekeminen on helppoa vaivatonta. Uutena Joustolainan asiakkaana voit tehdä nostokuluttomia nostoja 300 euroon asti ensimmäisen laskutuskautesi ajan. Risicum tarjoaa myös korotonta maksuaikaa ensimmäiselle laskullesi keskimäärin 30 päiväksi. Joustolaina tuo nopean ja luotettavan helpotuksen aina 5000 euroon asti!

Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä. Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 52 kuukautta.

Hae lainaa jo tänään

Santander

Santanderin laina mahdollistaa suuret ja pienet ideat. Sinä itse tiedät parhaiten toiveesi ja suunnitelmasi, Santander auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla rahoitusapua tarpeesi mukaan sinulle sopivalla kuukausierällä.

Saldon Kulutusluotto


Saldon käytännöllinen Kulutusluotto apuun arjen hankintoihin!

Saldon Kulutusluotto on 1000 - 10.000 € suuruinen vakuudeton laina joustavalla ja pitkällä takaisinmaksuajalla. Takaisinmaksuaika voi olla jopa 80 kuukautta riippuen lainan suuruudesta sekä lainasopimuksestasi.

Kulutusluotosta saat tarvittaessa nopeasti ja turvallisesti avun niin yllättäviin kuin hyvin harkittuihinkin arjen hankintoihin. Kulutusluoton kuukausierä määräytyy lainasumman mukaisesti. Voit valita sopivan kuukausierän lainasumman yhteydessä. Summasta riippuen kuukausierä on 49 - 499 €.

Hae lainaa jo tänään

Suomilimiitti - joustavuutta huomiseen!

Suomilimiitti - joustavuutta huomiseen!

Haluamme tarjota sinulle kätevän ratkaisun toistuviin rahoitustarpeisiin. Suomilimiitti on joustava tililuotto, joka antaa vapaaseen käyttöösi 2000 euron luottorajan ilman monimutkaisia hakemuksia tai epäselviä piilokustannuksia.

Voit käyttää tililuottoa juuri silloin, kun itse haluat ja luoton nostaminen onnistuu vaivattomasti netissä. Palvelumme ei sisällä vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia – maksat siis ainoastaan luoton käytöstä.

Hae lainaa jo tänään

Suomivippi

Suomivippi aloitti toimintansa jo vuonna 2007. Olemme asiantunteva ja luotettava suomalainen lainapalvelu.

Myönnämme 100–400€ vipit asiakkaillemme turvallisella, suojatulla nettihakemuksella.

Suomen Tililuotto

Suomen Tililuotto on osa NDN-Yhtiö Oy nimistä kotimaista yritystä. NDN-Yhtiö Oy on tarjonnut luotettavaa rahoituspalvelua jo alkuvuodesta 2007 saakka.

Tililuoton edut

 • Luottopäätös heti
 • Päätät itse paljonko nostat
 • Sopimuksen tekeminen on ilmaista

Suomen Yrityslaina

Yrityslaina on kertaluotto joka myönnetään Suomessa toimivalle yritykselle. Valittavissa on lainasummat väliltä 1 000-25 000 €. Laina-aika on 1-6 kuukautta uusille asiakkaille ja aina 12 kuukauteen saakka mikäli haet lainaa toista kertaa tai olet korottamassa lainaa.

Komissiota maksetaan 38,5€ jokaisesta täytetystä lainahakemuksesta.

EDELLYTYKSET LAINAN SAAMISELLE:

 • Yritys on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin
 • Yritys toiminut yli 2 kk
 • Yrityksellä ei ole tuoreita maksuhäiriömerkintöjä
 • Lainan takaajalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Lainahakemuksen toimittaa yrityksen vastuuhenkilö

Kunhan yllä olevat tiedot täyttyvät voimme yleensä myöntää yritykselle lainan. Lopullinen lainasumma ja lainan hinta, jotka ilmenevät toimitettavasta lainatarjouksesta, määräytyvät aina yrityskohtaisesti.

Hae lainaa jo tänään

Surimo.fi - kertaluottoa 250-4000 €

Surimo Kertaluotto on nopea ja vaivaton lainavaihtoehto tilapäiseen rahantarpeeseen aina 4000 € asti. Lainan hakeminen on helppoa kaikilla laitteilla, luotto on vakuudeton ja lainankäsittelyvaihe toimii sujuvasti. Rahat siirtyvät tilillesi muutaman minuutin kuluttua pikasiirtona.

Takaisinmaksuajat ovat 24 tai 36kk ja kuukausierät ovat maltillisen kokoisia ilman tilinhoitomaksua alkaen alle 20€/kk. Mikäli olet 19-72 vuotias, luottotietosi ovat kunnossa ja sinulla on säännölliset tulot ja asut Suomessa pysyvästi, Surimo Kertaluotto on sinun ykkösvaihtoehto!

Hae lainaa jo tänään

Simplia

Kilpailuta lainasi Simplian avulla ja säästä aikaa sekä rahaa!

Lainojen kilpailuttaminen Simplian avulla on nopeaa, yksinkertaista ja kaiken lisäksi täysin ilmaista. Saat yhdellä lyhyellä hakemuksella yhden tai useampia sinulle sopivia lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi mieleisen.

Simplian avulla säästät aikaa ja rahaa, sillä sinun ei tarvitse itse surffailla joka lainanantajan sivuilla etsimässä korkotietoa ja lainaehtoja, vaan Simplia tekee sen puolestasi ja lähettää selkeät tarjoukset sinulle melkein heti.

Hae lainaa jo tänään

Siimpl lainapalvelu

Me Siimpl lainapalvelussa teemme yhteistyötä 14 eri pankin kanssa, jotka kaikki kilpailevat sinulle parhaan lainan tarjoamisesta. Kun olet täyttänyt hakemuksen, lähetämme sen pankeille ja valitset näistä mieluisimman.

Palvelu on täysin maksuton, etkä ole velvollinen hyväksymään lainoista yhtäkään. Siimpl laina voi antaa sinulle kaipaamasi taloudellisen hengähdystauon, kun sitä tarvitset. Haluatko uusia huonekaluja, kaipaako nojatuoli korjausta vai oletko lomamatkan tarpeessa? Sinä päätät.

Hae lainaa jo tänään

SveaDirekt

SveaDirekt tarjoaa taloudellista helpotusta ja kulutusluottoa moneen eri elämäntilanteeseen. Valikoimasta löytyy kolme erilaista lainaa, joista on helppo löytää omaan elämäntilanteeseen parhaiten soveltuva vaihtoehto: Direkt laina (lainaa ilman vakuuksia) tai Privatlaina (pienlaina). Privatlaina on laina henkilöille, joilla saa olla kaksi maksuhäiriömerkintää, jotka ovat maksettu. Privatlaina soveltuu myös henkilöille, jotka eivät välttämättä täytä pankkien perinteisiä luottoehtoja. Lainaa saadaksesi et tarvitse takaajia. Lainan määrän voit päättää itse tarpeidesi mukaan. Haitari on niinkin laaja kuin 2 000 eurosta 50 000 euroon. Svea Direktiä ei sanota monipuoliseksi rahoituspalveluksi turhaan, sillä joustavia vaihtoehtoja riittää.

Tonnilaina - Lainaa 1000 euroa!

Tonnilaina.fi on kätevä palvelu silloin kun haluat lainata 1000 euroa ilman vakuuksia.

Palvelusta voit saada 1000 euroa lainaa 19 kuukaudeksi järkevällä pienellä kuukausierällä.

Tonnilainan lainasumma on aina 1000 euroa ja laina-aika 19 kuukautta, joten palvelu on helppouden lisäksi myös täysin läpinäkyvä ja saat koko 1000 euroa tilillesi heti lainasopimuksen allekirjoitettuasi. Voit maksaa lainan takaisin myös etuajassa halutessasi ilman lisäkustannuksia ja käytössäsi on myös maksuton 14 päivän peruutusaika mikäli tulet toisiin ajatuksiin.

Tonnilaina on tarkoitettu raha-asiansa hyvin hoitaneille henkilöille, jotka haluavat arkeensa joustoa tai rahaa yllättäviin menoihin.

Hae lainaa jo tänään

Vauraus

Vauraus Suomi Oyj:n Yrityslainat-palvelu on luotu helpottamaan suomalaisten pk-yhtiöiden rahoitusta.

Yhtiösi voi hakea rahoitusta käyttöpääomatarpeisiin tai vaikkapa osaksi käsirahaa suuremman investoinnin tekemiseen. Luotot voivat olla vakuudellisia tai vakuudettomia ja yhtiön varallisuutta tärkeämpi kriteeri on kassavirta.

Lainasummat ovat 30 000 - 5 000 000 euroa ja laina-ajat 3 kk - 10 vuotta.

Vaurauden Yrityslainat-palvelu on nopea, varma ja vaivaton tapa hankkia vakuudetonta rahoitusta yrityksellesi.

Hae lainaa jo tänään

Vakuudetonlaina

Vakuudetonlaina.com palvelusta lisätietoa

Vakuudetonlaina.com - Uusi suomalainen palvelu Vakuudetonlaina.com kilpailuttaa vakuudettomat lainat jopa 50 000 asti. Hae itsellesi sopivinta 500€ - 50 000€ lainasummaa 1 - 15 vuoden laina-ajalla

Voit saada lainaa mikäli täytät seuraavat ehdot:

 • Olet yli 20-vuotias
 • Bruttotulosi ovat yli 1200€/kk
 • Sinulla on vakituinen työsuhde
 • Luottotietosi ovat kunnossa

Hae lainaa jo tänään

Viikinkilaina

Täysin suomalainen Viikinkilaina.fi tarjoaa sinulle jatkuvasti käytössä olevaa joustoluottoa 2000€ saakka.

Ensimmäisen noston tulee olla vähintään 100 euroa, jonka jälkeen voit nostaa rahaa tilillesi tarpeesi
mukaan. Maksat vain käyttämästäsi luotosta. Lainahakemus on ilmainen ja saat rahat tilillesi jopa 15
minuutin kuluessa.

Lainaa 2000 euroa ilman vakuuksia nopeasti ja turvallisesti.

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 2 000 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 190,36% ja
luoton arvioitu kokonaiskustannus 3312,48 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2 000 € ja maksaa sen
takaisin 12 kk-erässä.

Hae lainaa jo tänään

Vippi - tililuotto!

Apua arjen hankintoihin jopa 2000€ nyt Vipiltä täysin maksutta!

Vippi.fi-tililuoton hakeminen on ilmaista ja hakemuksen täyttämiseen tarvitset vain pankkitunnuksesi. Ylimääräisiä liitteitä tai tulotositteita sinun ei tarvitse toimittaa. Sinulle tarjottu tililuotto voi olla joko 500 € tai 2000 € suuruinen luottorajaltaan. Voit nostaa Vippi.fi-tililtäsi juuri sen verran kuin tarvitset silloin kuin tarvitset.

Lainapalvelu on avoinna joka päivä 24 h vuorokaudessa. Voit tehdä rahanostoja missä ja milloin vain tekstiviestillä tai verkossa!

Vippi.fi-tililuoton avulla voit jakaa suuremmankin ostoksen kulut useammalle kuukaudelle!

Hae lainaa jo tänään

Vivus - lainaa 10-2010 euroa

Turvallista ja nopeaa lainaa 10-2010 euroa.

Tarvitsetko lisärahoitusta? Vanhana asiakkaana saat lainan alle 15 minuutissa. Sinun tarvitsee ainoastaan kirjautua Vivuksen verkkosivuille ja valita sinulle sopiva lainasumma ja eräpäivä. Lainaa voit hakea nopeasti myös viikonloppuisin vaikka omalla älypuhelimella!

 • Helppo ja turvallinen lainahakemus verkossa
 • Mahdollisuus eräpäivänsiirtoon
 • Lainaa voi saada myös viikonloppuisin

Hae lainaa jo tänään

Vivus - Jousto

Tarvitsetko arjen menoihin lisärahoitusta?

Vivusjousto toimii samalla periaatteella kuin perinteinen luottokortti – maksat siis korkoa ainoastaan nostamastasi lainasummasta ja sinulla on aina käytössä rahaa luottorajaasi asti. Takaisin voit maksaa kerralla tai sinulle sopivissa erissä, kunhan maksat vähintään kuukausittaisen minimilyhennyksen.

 • Helppo ja nopea luottohakemus verkossa
 • Voit maksaa kerralla tai erissä
 • Nostokulu 0 euroa

Vivusjousto on saatavilla, kun odottamaton tarve yllättää.

Hae lainaa jo tänään

WebFinance

Tee hakemus helposti netissä - WebFinance tarjoaa jopa 50 000€ vakuudetonta lainaa, juuri sinun tarpeesi mukaan.

WebFinance auttaa sinua valitsemaan oikean rahoituspalvelun: täytät yksinkertaisen lomakkeen ja hakemuksesi ohjataan viidelle juuri sinun tarpeisiisi sopivalle rahoituskumppanille. Saatuasi tarjouksen voit päättää hyväksytkö sen.

Täysin ilmainen palvelu on yksinkertainen, ja nopea – voit saada yhteydenoton jo saman päivän aikana! WebFinancen kumppanit tarjoavat uudelleenrahoitusta ja kulutusluottoja.

Ratkaise rahapulmasi jo tänään WebFinancen avulla!

Hae lainaa jo tänään

Yleislaina on 2000-10.000 euron kertalaina

Yleislaina on 2000-10.000 euron kertalaina, jota voit helposti hakea ilmaisella verkkohakemuksella. Hakemuksen jätettyäsi lainasopimus toimitetaan sähköpostiisi, ja voit allekirjoittaa sen kätevästi Tupas-tunnuksilla. Tämän jälkeen rahat toimitetaan tilillesi. Helppoa ja nopeaa!

Yleislaina on ratkaisu nopeaan rahantarpeeseen ja se sopii erityisesti suurempiin kertahankintoihin. Lainasumma maksetaan kerralla tilillesi ja takaisinmaksu onnistuu kätevästi erissä 6-60 kuukauden kuluessa, juuri miten sinä haluat.

Hae lainaa jo tänään

Yrityslaina

Yrityslaina on kertaluotto joka myönnetään Suomessa toimivalle yritykselle.

Valittavissa on lainasummat väliltä 1 000-25 000 €. Laina-aika on 1-6 kuukautta uusille asiakkaille ja aina 12 kuukauteen saakka mikäli haet lainaa toista kertaa tai olet korottamassa lainaa.

Zmarta

Zmarta – uusi fiksu tapa hoitaa talousasiat.

Jos haluat säästää aikaa ja vaivaa, ota Zmarta avuksesi ja vertaile ja kilpailuta lainaratkaisut ilmaisen rahoituspalvelun avulla. Täytät vain yhden ilmaisen hakemuksen, jolla tavoitat yli 20 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Voit hakea vakuudetonta lainaa jopa 60 000€, korot alkaen 4,99 %*! Zmarta on turvallinen, helppo ja maksuton vaihtoehto lainatarjousten kilpailuttamiseen.

Tee huomattavia säästöjä lyhennyskuluissasi ja toteuta unelmasi Zmartan avulla!

Hae lainaa jo tänään

Otso Laina

Etsitkö lainaa järkevällä korolla ja joustavalla takaisinmaksu suunnitelmalla? Otso Laina tekee kaiken työn puolestasi. Palvelun kautta voit vertailla lainatarjouksia aina 500 eurosta 60 000€ asti, alkaen 4,90% korolla ja laina-ajaksi voit valita jopa 15 vuotta!

Täytä Otso Lainan helppo hakemus jo tänään – klikkaa tästä

Lainoissa on monia eri kuluja ja kustannuksia, Otso Lainan hakemus kattaa kaikki tarvittavat kohdat, jotta vastaanotat selkeästi ymmärrettävät lainatarjoukset, joista voit valita sinulle sopivimman.

Hae lainaa jo tänään

Luottoasiantuntijat

Löydä sinulle parasta lainaa luottoasiantuntijat.fi palvelun avulla. Täytä vain yksi hakemus ja vastaanota tarjouksia jopa 15 pankilta. Älä odota vaan täytä hakemus heti - rahat voivat olla tililläsi tänään.

Nopea ja turvallinen laina

Lainaesimerkki: 10 000 € 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yöt. 13 958 € eli 233 €/kk.

Hae lainaa jo tänään

Digitalfinans

Kaipaako taloutesi tasapainotusta? Rahoitu auttaa sinua rauhoittamaan taloutesi. Löydät halvimmat lainatarjoukset kilpailuttamalla yli 20 pankkia ja rahoituslaitosta Digitalfinans.fi avulla. Täytä helppo hakemus ja vastaanota kymmeniä tarjouksia sitoutumatta mihinkään. Älä enää odota, vaan täytä ilmainen hakemus, ja katso minkälaisia lainoja pankit ovat valmiita tarjoamaan sinulle.

2.000 - 60.000 EUR ja jopa 15 vuoden maksuaika
Ilmainen hakemus
Ei sitoutumista

Lainaesimerkki: 10 000 € 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 958 € eli 233 €/kk

Hae lainaa jo tänään

LendingWireFI

Ihmiset ottavat lainoja joka vuosi erilaisiin tarkoituksiin - lomiin, uusiin autoihin, laskujen maksamiseen, velan hoitoon, sekä moniin muihin tarpeisiin. Tarvitsetko pienen, lyhytaikaisen kuluttajalainan, vai suuremman pitkäaikaisen lainan - on olemassa useita vaihtoehtoja. On tärkeää, että valitset sinulle sopivan.

Me haluamme, että pääset toteuttamaan unelmiasi mahdollisimman edullisesti tai kenties vain hoitamaan arjen haasteita pois päiväjärjestyksestä. Mikä kaikkein tärkeintä: haluamme, että tämä tapahtuu nopeasti, turvallisessa ympäristössä ja täysin maksuttomasti. Kokenut ja asiakaslähtöinen henkilökuntamme tarjoaa sinulle aina henkilökohtaista palvelua ja auttaa sinua lainanhakuprosessissa. Tavoitteenamme on siksi ymmärtää asiakastamme ja tietää, mitkä lainantarjoajat sopivat juuri hänelle.

LendingWireFI.com antaa sinulle mahdollisuuden olla, ainoastaan yhden hakemuksen täyttämällä, dialogissa useamman lainantarjoajan kanssa, vieläpä melkein reaaliajassa! Järjestelmämme antaa sinulle mahdollisuuden nopeaan, vaivattomaan lainanhakuprosessiin.

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%. Laina-ehdot lopullisessa lainatarjouksessa määräytyvät aina tapauskohtaisesti.

Hae lainaa jo tänään

Arkiraha

Lainaa helposti tarvitsemasi summa arjen menoihin.

Tarvitsetko pientä helpotusta arjen kuluihisi? Arkirahan kautta voit tehdä lainahakemuksen tarvitsemallesi summalle ja annat lainanmyöntäjien kilpailla lainastasi. Sinun tehtäväsi on ainoastaan valita sinulle sopivin laina.

Hakemus on suoraviivainen ja helppo täyttää ja saat heti luottopäätöksen, jonka jälkeen näet tarjoukset välittömästi. Vertailtuasti voit valita niistä sinulle parhaiten sopivan tarjouksen.

Hae lainaa jo tänään